Många av Omni House Managements tjänster för svenskar som har boende på Mallorca är avdragsgilla.

“Ta hand om post, vattna blommor, spola kranar och toaletter eller vädra. Ett antal nya tjänster kan svenskar med semesterlägenhet i Spanien dra nytta av när rutavdraget från nyåret utökades med en rad nya tjänster.” Så skriver Svenska magasinet, en tidning som riktar sig till svenskar som bor i Spanien.

Artikeln fortsätter: “Intresse för att använda sig av rutavdrag ökar för varje år. Från nyåret utökades taket från tidigare 50.000 SEK till 75.000 SEK per person. Det är en höjning med 50 procent. Har du som äger en lägenhet i Spanien blivit fast i Sverige under covidpandemin? Då kan du be någon utföra enklare former av tillsyn av din semesterbostad i Spanien och dra nytta av rutavdraget. Från nyåret utökades antalet tjänster som täcks av rutavdraget för att även gälla trädfällning, hustillsyn och tvätt vid tvättinrättning, inklusive transport av tvätten.”

Har du en lägenhet eller ett hus i Palma eller någon annanstans på Mallorca så tveka inte att kontakta oss på Omni House Management. Vi hjälper dig med tjänster som omfattas såväl av rutavdrag som rotavdrag, men även av andra tjänster.

Länk till artikeln på Svenska Magasinet: Svenskar med semesterbostad kan dra nytta av utökade tjänster för rutavdrag

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *